tiistai 3. maaliskuuta 2009

leikkimään


Isopeikko esitti pyynnön, johon mielelläni vastaan:
Tämä on blogiesittelyhaaste. Esittele yksi valitsemasi blogi lukijoillesi. Kerro millaisia ajatuksia esittelemäsi blogi sinussa herättää. Suosittele blogia jollekin lukijaryhmälle, esimerkiksi miehille, naisille, rakastuneille tai vaikka purjehtimisesta kiinnostuneille. Linkitä kyseiseen blogiin ja haasta toisia jos haluat. Älä haasta esittelemäsi blogin kirjoittajaa, äläkä esittele sinut haastaneen kirjoittajan blogia.

Valintani on:
HAVUKKAMÄELTÄ

Otaksun että he jotka ovat tykästyneet (Veikko Huovisen) Havukka-aholla asustavan Konsta Pylkkäsen sinisiin ajatuksiin maailman ja muurahaisen menosta ja vähän taivaallisestakin, pitävät Kiteelle metsämökkiin muuttaneen Tapio Arholan eli harmaaparran päiväkirjasta. Asiaa rauhassa nautittavaksi. Tänään harmaaparta pohtii leikkiä. Sitä blogihaasteetkin ovat.


Kuva Havukkamäeltä-blogin päivän postauksesta: "Leikistä".

Harmaaparta esittelee blogissaan itsensä:
”Nimeni on Tapio Arhola. Olen suurten ikäluokkien kasvatti. Tarkoitukseni on kirjoittaa nettipäiväkirjaa. Muutin ruuhka-Suomesta Kiteelle 1999 päästyäni eläkeputkeen. Ostin pienen mökin metsien keskeltä, valtakunnan rajan läheltä. Minua kiinnostavat: Tiede, taide, historia, kirjallisuus, luonto, koirat, valokuvaus ja kaikenlainen filosofinen luova pohdiskelu maan ja taivaan asioista. Mitä on olla ihminen jossakin maailmankaikkeudessa, joka herättää loputtoman määrän kysymyksiä.”

*
Haastan Liisan, Ellinooran ja Inan suosittelemaan yhtä itselleen antoisaa blogia ja kuljettamaan haastekapulaa eteenpäin. Leikisti tai tosissaan. Säännöt Isopeikolta yllä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on hieno haaste siitä, että oppii tuntemaan sellaisia blogeja, missä muuten ei hoksaisi käydä. Kiitos tästä vinkistä, sinne lähden suoraa päätä.

Lastu kirjoitti...

Uuna,
niinpä. Kovin on vaikea valita vain yhtä blogia niin monen ihanuuden (kuten Leijonaisen) joukosta.

Tällä kertaa ajattelin ottaa esille uusimman löytöni.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta, tulee, jahka saan vahvistuksen
'esiteltävältäni'

isopeikko kirjoitti...

Peikko kiittää kovasti. Tämä on hieno valinta. Ihan peikon mieleisia juttuja siellä. Kiitos.

Lastu kirjoitti...

Ellinoora,
oi että mukava kuulla, että otat blogihaasteen vastaan. Näin hyvä etenee. Ihmiseltä ihmiselle. Blogilta toiselle.

Isopeikko,
ole hyvä. Ja Lastu kiittää Isopeikkoa, joka viritteli blogihaasteen, josta poikii silkkaa hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Otin vastaan haasteesi. Käypä katsomassa.

Lastu kirjoitti...

Kiitos, Ina!
Loistava valinta. Olen iloinen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos huomiosta Lastu! olen äärimmäisen otettu saamastani huomiosta ja myönteisestä palautteesta. Se on hienoa, että ihmiset seuraavat toistensa blogeja ja ovat yhteydessä toisiinsa tässä kylmässä kovassa maailmassa.

Terveisiä muillekin:Tapio Arhola havukkamäeltä.

Lastu kirjoitti...

Tapio,
ole hyvä!
Niin, blogeissa olemme sekä saamassa että antamassa ja se vasta hienoa on.

Kiitos, kun sain esitellä blogisi eikä sinulla ollut mitään sitä vastaan (en muistanut kysellä etukäteen lupaa). Olen Havukkamäellä hiljainen, mutta tyytyväinen lukijasi.