maanantai 9. maaliskuuta 2009

kas näin heiluu sulka

Uuna Leijonainen, jonka oma blogi on ehtymätön kauneuden ja elämysten lähde, on antanut hienon tunnustuksen.



Olen kuin uudestisyntynyt tästä, niin ilahtunut, niin onnellinen. Ilosta horjahtelen, kuten kuvasta näkyy. Milloinkaan en ole osannut kulkea korkokengillä (kun pituutta on melkein 180 senttiä), mutta koskaan ei ole liian myöhäistä opetella uutta :)

Ilo on syytä ilmoille ilmaista: jatkan tunnuksen antamista suosikkiblogeilleni, mutta koska valinta on vaikea (kaikki suosikkini ovat yhtä tärkeät valon lähteet matkallani), otan mallia Inkivääriltä.

Jaan tunnuksen kolmelle vastikään päivittäneelle lempparilleni, joilta ammennan päiviini elämyksiä (ellen ole netittömässä tilassa, karkuteillä luonnon sylissä, saaressa tai muualla kuten usein viikonloppuisin) .

Olokeepa hyvät:
AllyAlias
Harakka
Leijonainen

#
Pieni linkkivinkki
lisääjä Allyalias , osoite: Allyn Tilitysnurkka - 17 minuuttia sitten
Vaikka Keisarin uudet vaatteet-blogi lienee jo tosi monelle tuttu, on pakko silti hehkuttaa sitä oikein erityisesti täälläkin. Siis Elegia ja Itkupilli ne vasta osaavat tehdä sairaan hienoja Bloggerin poh...

#
Arvaus-kilpailu
lisääjä Harakka , osoite: Harakan sivut - 41 minuuttia sitten
Päättyi siis eilen, ja voittaja on Savisuti! Onnea oikein paljon! Laitatko mulle osoitteesi, niin voin lähettää sulle pienen palkinnon. Tyttäreni toimi onnettarena. Tässa se nyt sitten on, Ja oikeita vas...

#
Keltainen kollaasi
lisääjä null , osoite: Leijonainen - Blogi - 49 minuuttia sitten
Tämän viikon aiheena on keltainen kollaasi. Omani on yhdistelmä luonnosta ja taiteesta. Ohjeet ja Mister Linkin läydät Inkiväärin sivustolta, sinne voit linkittää omankin kollaasisi, niin kaikki voivat tul...


Toinen tunnustus tuli savisudilta:



Kiitos, savisuti! Tämä on hieno! Arvostan hurjasti saamaani tunnustusta. Sinun taiteesi on kestävä ilomme.

Ja niin kuin äsken, en millään osaa päättää, kenelle tämän jaan koska haluan jakaa tunnustuksen ja kiitoksen kaikille. Inkiväärin resepti taas käyttöön. Suosikeistani seuraavat kolme ovat vastikään päivittäneet blogiaan, joten tunnustuksen saavat:

Isopeikko
Mimosa
MM

#
Korillinen vastauksia
lisääjä null , osoite: Isopeikon sanavarat - 1 tunti sitten
Leonoora haastoi peikon kertomaan kuusi sattumanvaraista asiaa itsestään. Peikko ei kyllä tiedä kuutta asiaa Leonoorasta, mutta se koettaa kertoa kuusi asiaa itsestään, siis peikosta joka se on itse, ei ...

#
Kipuiitan kivistyksiä
lisääjä null , osoite: Hymykuopan laidalta - 1 tunti sitten
Ihan aivan ensimmäiseksi, KIITOS koko sydämestäni kommenteistanne edellisessä postauksessa! Niillä on aivan käsittämätön voima! Läheinen voi taas paremmin, punasolutankkaus on tepsinyt ja hän mennä v...

#
+361 Satakunnan Kansa ja minä
lisääjä null , osoite: Lähtölaskennan jälkeen - Count up - 1 tunti sitten
Aamun avaus Paperia Postiluukusta Luin aamun lehden. Jäin jälkeenpäin miettimään, mitä sieltä oikein luin ja mitä ajattelin. *1. UPM:n uusi biojalostamo voi nousta Raumalle ”Jalostamo on toisen polven...

- - -

Kaikkia teitä ja kuuttakymmentä muuta suosikkibloggaajaa kiitän täyvestä syvämestä.

Hermann Hesse
(ote runosta):

Aina kun sana säveliksi saa
ja syntyy laulu, taide puhkeaa,
se antaa hahmoin lukemattomin
maailman tarkoituksen takaisin,
jokainen laulu, kirja, maalaus
on aina salaisuuden paljastus,
tuhannes, yhä uusi yritys
tavoittaa elämäämme ykseys.

- - -

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KiTOOs...

Anonyymi kirjoitti...

...ja sulka heiluu näin...

Kiitos sinulle, olipa hieno tapa valita saajat. Totta puhuen se on todella vaikeaa aina, eikä tiedä miten sen oikein tekisi.

Anonyymi kirjoitti...

Lastu, sydämeni iloitsee Sinusta ja sanoistasi <3

isopeikko kirjoitti...

Peikko kiittää ja kumartaa syvään saatuaan hienon kahden käden käsimerkin Lastulta. Se asettelee kouransa merkin näyttämään asentoon ja istuu kivelle. Siinä se odottaa pitkään tirkistellen sormiensa läpi josko aurinko tai kuu pilkahtaisi pilvien takaa. Ja kun kerran pilkahtaa, peikko ilostuu niin että se jatkaa ja jatkaa pilkahtelun odottamista ja odottamisesta ilostumisesta. Kiitos Lastu.

Lastu kirjoitti...

mm,
ole hyvä. Blogisi on minulle tärkeä.


Uuna,
hauskaa: sinä annoit minulle tunnustuksen ja kenellekä se tulee takaisin: sinulle! Oikeaan osui :). Blogisi on huippuihana. On totta, että tunnustuksia on "vaikea" jakaa eteenpäin, valita: jokainen suosikkini – erilaisuudestaan huolimatta – on samalla palkintopallilla, ykkössijalla. Inkiväärin keksimä peruste on vallan mainio. Hän valitsi suosikeistaan viimeksi päivittyneet ja sinä se! Muutkin tietävät olevansa yhtä arvokkaita kuin he joille tunnustus osuu.

Mimosa,
kiitos kauniista sanoistasi. Ja edelleen: kiitos samoin. Eteenpäin mennään vaikka mitä olisi ollut menneessä... ja tulisi vastaan tulevassa. Siinä uskossa, toivossa ja rakkaudessa kohti tätäkin päivää ja huomista.

Isopeikko,
miten hauska kuulla, että peikko istuu kivellä ja asettelee kätensä kuvan mallin mukaiseen asentoon, sydämeksi, jonka läpi voi katsella kuuta ja aurinkoa ja iloa, joka aina tulee sitten kun sen aika on. Peikon tarinat kuuluvat elämääni ja niistä kiitän.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvan matka jatkuu eteenpäin tänään blogissani.

Lastu kirjoitti...

mm,
kiitos. Ihmiseltä ihmiselle, sydämestä sydämeen... :) Hyvää matkaa ja kanssakulkemista!