keskiviikko 14. lokakuuta 2009

miten päein vuan


Hei!

Nyt on kommentointi heleppoo kuin heinänteko. Jos ei jaksa tai ole aikaa, on mahdollista myös puumerkata käyntinsä anonyymisti kommenttilaatikon alaosassa viihtyvään laatikkoon: luin ja / tai katsoin kuvan.

Tietysti keskustelu ja perinteinen kommentointi on bloggailun onni ja autuus, mutta ei aina ole mahdollisuutta ja aikaa juoksuttaa ajatuksiaan abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö -koskettimille.

Sinne vain, ruksailemaan :). Toki usein on hyvä olla vain hiljaa ja lepäillä.

Ohjeet sain K50-blogista. Kiitos.

10 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Mukava vastaus haasteeseen. Nyt olin ymmällä mihin suuntaan menen. Mutta onneksi on liikennemerkki ja sitä on uskottava.

hanne virtauksesta kirjoitti...

Niin..aikookohan useakin asentamaan noita rasti ruutuun mahdollisuuksia...
Ihan ok...
voi ruksata tai sit kirjoitella...

gttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Mun issani ruksas puiolestani...se tuli tanssuineen mukaan...jätän tervehdyksen häneltä sulle myös...=)

Obeesia kirjoitti...

Täytyy katsoa, jos ajatuksissakin olisi tuo pikakommenttimahdollisuus. Tai sitten siirrýn minäkin bloggeriin.

Pehmyt piirto kirjoitti...

Tuohan on hauska idea.
Ainahan tuo ajatus ei juokse. Tulee kuitenkin käytyä katsastamassa blogeja,luettua jututkin, muttei aina kirjoitettua kommentteja.

Lastu kirjoitti...

arleena,
liikenneympyrässä pyöriessä pää voi kieltämättä mennä pyörälle jos patsaan viittoilusta yrittää onkia reitin: mekin ajelimme kerran jos toisenkin ennen kuin suunta selvisi :).

hanne,
sinullapa mukava kisuli, hienosti painettu käyntikortti :). Kiitos hälle, kiitos sulle.

Obeesia,
olen aina valmis kokeilemaan uutta. Aamulla mietin, onko tässä kuittausmahdollisuudessa järkeä sittenkään mutta antaapa olla, ainakin jonkin aikaa. Saahan sitä ruksailla tai olla ruksailematta. Toivon vain ettei tule pakkopullafiiliksiä kenellekään. Tuskin, fiksuja ja vapaita olemme kaikki, tulemaan, lähtemään, olemaan. Kuittaan: :)

Pehmyt piirto,
kiva, tykkäät tästäkin mahdollisuudesta. Rohkaisevaa. Itse huomasin tämän ominaisuuden Liisan Ihan pihalla -blogista ja sieltä menin Marjatth:n K50 -blogiin missä olivat selkeät ohjeet. Nopeana ja herkkänä innostujana piti kokeilla just eikä melkein ;).

Harakka kirjoitti...

Aika hauska tämä kommenttijuttu.
Mutta kaippa sitä aina jotain pikkasta sanottavaa kuitenkin aina löydäkkin.

Lastu kirjoitti...

Harakka,
juu-u, aika haikeaa olisi jos kuuluisi joka puolella vain klik, klik, eikä kukaan sanoisi enää mitään :). Mutta onneksi näin ei käy vaan eri vaihtoehdot temmeltävät iloisina mahdollisuuksina.

Toisinaan riittää klik, toisinaan kommenttilaatikko pulputtaa vähän, joskus paljon. Maailma on niin avara, Blogistaniassakin :).

PS
Koneeni on nyt "tutkittu". Se on niin vanha, ettei uutta käyttöjärjestelmää saa asennetuksi. En pääse kommentoimaan blogiasi, en Uniksen, en Anskun, en Famu falsetissa, en harmaasuden jne., mutta jos siirryn lainakoneelle, se onnistuu mutta ei ole aivan käden ulottuvilla. Tämä selitykseksi että vaikka luen ja nautin kuvistasi ja tarinoistasi, kommentointi viivästyy.

Lastu kirjoitti...

...mutta haaveissa on uuden koneen osto ja se on niin moderni, niin moderni että kaikkien blogiystävien laatikot avautuvat suitsait nopsaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta vaikka moikka tai hyvä on paljon ruksia sentään parempi. Ja aina sitä nyt muutama sana irtoaa, vaikka geeneissä on tätä varsinaissuomalaista jäykkyyttä :-D

Lastu kirjoitti...

unii,
niinpä, sanoilla vai sanoitta jos saa valita :)

Varsinais-Suomesta ne vasta osuvat ja hyvät sanat sinkoavatkin, kulttuurin kehdosta, Agricolan kielimailta. Gottlund yritti puuhata savon murteesta 1800-luvulla kirjakieltä, mutta eihän siitä mittää tullu :).