tiistai 3. helmikuuta 2009

hyvä uutinen








Isopeikon uutiskuvahaasteen ohjeet:

1) Kirjoita kuvasta hyvä uutinen ja julkaise se. Jollei huvita, niin haasta toki joku sijaiseksesi. 2) Valitse jokin omista kuvistasi uudeksi haastekuvaksi. 3) Julkaise kuvasi ja haasta muita. 4) Tämä on leikkiä.


Sain Kutikselta haasteen (jonka aloitti Isopeikko) ja johon vastasin ja nyt haastan Sinut sekä aimariin, leijonaisen, inan, obeesian, mimosan sekä miinan. (Arvon silmät kiinni kenelle haaste siirtyy, sillä en osaa päättää.)

Niin, ja myös Sinut on haastettu! Älä karkaa :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Tämähän on helppo nakki, kun olen nähnyt tuon härvelin Emmillä. Se on aivan upouusi laite, mutta onneksi Emmi kertoi, mitä sillä tehdään, muuten ei olisi hajuakaan.

Seitsemän Uutisissa varmaan kerrotaan tai viimeistään puoli yhdeksältä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä toi on? Ikinä kuullutkaan.

Lastu kirjoitti...

Uuna,
ahaa, tiedät vempaimen. Ja vielä upouuden. Tämä minun on viime vuosisadalta :D.

Minulta jäivät eilen uutiset katsomatta, tänään petraan. Uusi päivä, uudet ilot. Ai niin, mutta eihän meillä ole telkkaa :D

Obeesia,
minäkin löysin tämän komeron perimmäisestä nurkasta. Lapsilta piti kysellä, mikä ihmevekotin se on. (Olin unohtanut.) No, se on hiukka rampa, ei toimi enää, mutta saa nyt uuden elämän: tuottaa hyviä uutisia ja niillä ei ole mitään rajaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi Lastu, kun kerkisit kommentoimaan ennenkuin ennätin laittaa tekstin mukaan. Nyt se siellä on. En kyllä yhtään tiennyt, mistä hilavitkuttimesta kuvassasi on kysymys:)

Lastu kirjoitti...

Ina
:)

Näin käy (mulle) kun olen liian nopea. Katselin blogissasi kuvia ja hyvälle uutiselle varattua tyhjää tilaa hetken ja kaksi ja sen jälkeen arvelin keksiväni ratkaisun. Hyvä uutinen on kunkin omassa päässä. Kyse on keisarin uusista vaatteista. Hyvää uutista ei ole ellei sitä omin konstein ongi esille.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia haasteesta. On kyllä melkoisen vänkä vekotin. Mitäköhän siitä uutisoin?

Lastu kirjoitti...

aimarii,
mukavaa, kun vastaat haasteeseen. Mitä lie uutista tuo vekotin pidättelee sisällään. Olen kuulolla ;)