maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kuopion kauppahalli tarjoaa:


15 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

On kyllä tuo vähän erinäköinen piirakka, vaikka onkin suklaatia.

Famu falsetissa kirjoitti...

Siinäpä karjalanpiirakka jollaista en ole ennen nähnyt.

arleena kirjoitti...

Onpas kauniit karjalanpiirakat ajattelin kun äkkiä katsoin. Mutta suklaatahan se on.
HYvä vastaus pääsiäisaiheeseen.

Nenunen kirjoitti...

Suklaapiirakka! Onneksi asun turvallisen matkan päässä tuosta herkusta:o

Harakka kirjoitti...

Mäkin luulin sitä tavalliseksi Karjalanpiirakaksi, mutta että suklaatako se onkin? Nami!

Ina kirjoitti...

No, johan on. Kaikkea ne savolaiset keksii: karjalanpiirakka suklaasta! Onkohan riisitäyte valkosuklaata? Vastaiskuna Parikkalan Pikapullan täytyy nyt opetella suklaisen kalakukon teko ;)

kaanon kirjoitti...

Erikoinen suklaaherkku!

Lastu kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista, suu messingillä niitä maistelin :).

Karjalanpiirakoita menin kauppahalliin ostamaan, ja niitä etsiessä silmä osui myös suklaapiirakoihin. Onneksi oli kamera taskussa niin kuvan suklaapiirakoista sain ja haastevastaus hoitui sen siliän tien. Ostin kuitenkin pääsiäiseksi niitä perinteisiä :)

Oijoi ihanuuksien ihmemaa: tosiaan, suklainen kalakukko pyörittää nyt innostumiskeskustani. Sepä vasta olisikin... :D. Pitäisi vissiin tuotekehitellä. Tuolla suklaatiskillä olivat suosituimmat suklaat suklaatraktoreita. Isovanhemmat ostivat niitä lapsenlapsilleen.

pappilan.mummo kirjoitti...

Kyllä se perinteinen karjalanpiirakka, tosin laktoositon, voittaa aina mennen tullen suklaapiirakat.

p kirjoitti...

Yäk!
No, se oli ensimmäinen reaktio. Voisi kai tuota maistaa.

Käytiin muuten kuopion finnkinossa pääsiäisenä. Ette sattuneet olemaan katsomassa RIO:a? Siellä tietenkin isännän kanssa istuitte etupenkissä käsikädessä, olin näkevinäni..ü

Aika pieni kaupunki se kuopiokin lopulta. Olisi ollut kiva käydä myös torilla, mutta suunnitelmat olivat toiset.
Ensi kerralla sitten ü

Pankin talkkari kirjoitti...

p oli siis pankin talkkari - kerrankin oli kone ihmistä nopeampi ü

Liisa kirjoitti...

Suklaamuikkuja löytyy ainakin sinne suklaakalakukon täytteeksi. :)

Lastu kirjoitti...

pappilan mummo,
karjanpiirakka, se perinteinen, on herkuista parhaitten joukossa. Ja kun vielä saa munavoita päälle, niin elämä on ja aurinko paistaa.

pankin talkkari,
onpa kiva kuulla, että olette olleet Kuopiossa :). Jos olisitte kavunneet von Wrightien polun Kuopion Haminalahdessa, niin olisitte löytäneet meidät ja kuopuksemme. Istuimme korkealla ja söimme omatekemää luomuruisleipää.

Totta puhut Kuopion kaupunkikuvan pienuudesta. Keskusta ruutukaavoineen vaikuttaa lilliputtimaiselta - ja moni katu päättyy järveen. Jokaisella kuopiolaisella on rantaviivaa 40 metriä, kuulin venemessuilla. Laajuutta Kuopiolla kyllä on, sillä se on hamunnut lähikuntia yhteyteensä kuten Riistaveden ja nyt viimeksi Karttulan.

Muutamien vuosien perästä Kuopiossa on Suomen paras kävelykeskusta rännikatuineen jahka toriremontti on ohi. Sitten istua möllötämme torin kuppeessa ja lipotamme jätsiä - juu niin, ei suklaapiirakoita yöskis ja ökläys. Mielikuvat vain sekoavat.

-Niin, ja kyllä tämä(kin) isäntä ja emäntä ovat käsi kädessä joka päivä. Ja yö. Pusi pusi (tohdin täällä kommentissa tunnustaa :).

PS Oliko Rio hyvä?

Liisa,
suklaamuikkuja suklaakalakukossa. Hehee. Siinäpä vasta vappuyllätys. Taidan polkea huomenna torille, parkkeerata pyörän kauppahallin kuppeelle ja kipaista suklaatiskille halliin. Suu makeaksi.

Pankin talkkari kirjoitti...

Rio on ehdottomasti katsomisen arvoinen elokuva myös aikuiselle. Tai ehkäpä pitäisi sanoa että nimenomaan aikuiselle.

Jäi pitkäksi aikaa hyvä mieli - vaikken mikään karnevaali-ihminen olekaan. Musiikki oli aivan ihanaa ja lintutarina niinikään.

Kaikille lintuihmisile ihan must ü

3D:kään ei häirinnyt, vaikka pelkäsin etteivät silmäni totu laseihin ja aivoni taivu kankaan silmillehyppäämiseen.

Tehkääpä vappuirrottelu ja käykää katsomassa ü

Pitääpä tulla katsomaan uusi tori joskus.

Meilläkin ollaan saamassa kaupunkiin ihan kävelykatu tälle kesälle. Kyllä siitä onkin kättä väännetty. Viimein jotain viihtyvyyttä pomminjäljiltä olevaan keskustaan ü

Lastu kirjoitti...

Pankin talkkaari,
3D-elokuva olisikin meille ihan uutta ihanuutta :). Alan tässä pitämään markkinointipuhetta meidän isännälle. Kun tytär, lintuspesialisti, lentää tänään taas pieneltä piipahdukseltaan koto-Suomesta kohti toista kotimaataan, Australiaa, voimme jatkaa jälkilämmittelyä elokuvan tunnelmissa.

Onnea kävelykadun johdosta! Jo tänä kesänä pääset nauttimaan siellä.

Keravalla hetken asuessamme pääsimme jo kävelykadun tuntumaan ja viehätyimme. Kyllä hyvää kannattaa myös Kuopiossa odottaa. Miten hyvä, että samalla saapuu korville rauha, kun liikenteen melu ei häiritse juttelemista. Saati pakokaasut tunge nenään.

Iloista vappua! Lintujen liverrystä :)