torstai 5. helmikuuta 2009

kiitos kiitosSain Ellinooralta ja Inkivääriltä sydämen. Olen iloinen ja kiitän.

Tunnustus kuuluu jakaa eteenpäin henkilöille, joita pitää tärkeinä, inspiroivina ja kannustavina itselleen. He voivat halutessaan antaa tunnustuksen omille innostuksen lähteilleen.

Suosikkilistallani on viisikymmentäyksi blogia. Jokaiselle annan sydämen. Ja kiitokseni. Mutta valitsen nyt heistä neljä. Koska en osaa päättää (sillä kaikki suosikkini inspiroivat minua), ryhdyn, niin kuin tapanani on, leikkimään. Mutta leikin tosissani, täydellä sydämellä.

Tulostan suosikkilistani, leikkaan nimet erillisiksi suikaleiksi, käännän 'polut' nurinperin joista muodostan 'saaren taiga' -sanan ja lopuista kasvaa kuusikko. En tiedä, minne mikin blogi saarellani joutuu.


Suljen silmäni, nostan yhden liuskan, toisen, kolmannen, neljännen. Avaan ja luen.

Kiitos, Elegia!

Kiitos, Marikki!

Kiitos, arleena!

Kiitos mm!

Kiitän teitä ja kaikkia viittäkymmentäyhtä mestaribloggaajaa, joita ilman päiväni olisi kuin pilvinen päivä ilman omilla poluillaan astelevaa blogiystävää. Heitä kai Aleksis Kivi, syntyjä syviä kuvaileva alkukirjailija tarkoitti, kun tulevia kirjoitti. Niin uskon. Sanailemisiin, kuvailemisiin!

Hyvää Runebergin päivää!

Puhutaan kuin ruuneperit, tänäänkin. Tuhansin kielin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos :))))
Sanailemisiin.

arleena kirjoitti...

Kiitos lastu tunnustuksesta.
Nyt menen nauttimaan kahvia inspiroimani Runebergin-tortun kera.
Kotona-blogissa kuvien kera kerron kahvihetkestäni.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sinä olet kekseliäisyyden kuningatar! Hienosti, puolueettomasti hoidettu. Ja kuvakin todisteena ja kuviahan me aina uskomme.

Hyvää Runebergin-päivää ja kiitos monista nautinnollisista sanoista.

Lastu kirjoitti...

mm,
ole hyvä. Blogisi käynnistää minulla ajatusten virran. Viisasta pohdintaa annat matkaevääksi.

arleena,
ole hyvä. Kun esille tuli arpajaisissani KOTONA-blogisi, taputin käsiäni. Olen kokeillut ohjeitasi aina hyvällä menestyksellä. Mieheni on myös makutuomarina ja arvioimme jokaisen reseptin ruokailun jälkeen asteikolla 4-10. Kymppejä on ropissut :). Kiitos sinulle. Myös toinen blogisi on jokapäiväisen retkeilyni kohteena (mikäli en ole muissa, netittömissä maisemissa kuten saaressa). Runot, tarinat, kuvat ja sisustustelementit ovat kauneudeksi ja iloksi.

Uuna,
sinulle kuuluu ilman muuta sydän. Saan niin paljon kauneutta ja iloa (elämän hyvyyttä) sekä sanoin että 'kuvin' blogissasi. Se ei estä katsomasta elämää sen joka puolelta. Varmaan tiedätkin, kuinka hieno yhteys välillemme on syntynyt :).

Ensin oli hurjan vaikea miettiä, kenelle sydämen lahjoitan, kun kaikki suosikeiksi merkkaamani blogit antavat minulle paljon. Leikki auttaa moneen. Ryhdyin askartelemaan. Perinnönjakokin pitäisi toimittaa arpajaisten malliin (kun tavaroita jaetaan).